Simply CRM hjælper dig med succes

Hos Simply CRM hjælper vi dig med at få success med din virksomhed

Simply CRM blev oprettet ud fra ideen om at forenkle hvad det kræver, at drive og vokse en virksomhed - med glade kunder.

Denne idé voksede i Kims hoved og blev testet og udviklet, før den endelig fandt en slægtning i Jacob i 2015, da Simply blev født.Med stigningen i kundernes forventninger og kanaler bliver styring af begge dele mere og mere kompleks. Løsningerne bliver mere komplicerede, dyre og sværere at lære og bruge.Simply blev oprettet for at ændre det: For at gøre forretnings- og kundestyring enklere gennem hele deres levetid – og gennem alle kanaler.Fra styring af kundeemner, visualisering af salgsprocessen og pipeline, strømlining af kommunikation via e-mail, sms og chat – til levering af produkter, styring af projekter, fakturering og support af glade kunder.

Glade kunder = glade virksomheder = glade medarbejdere

+7000

Kunder i 39 forskellige lande

11.2

Nye funktioner frigives i gennemsnit hver måned

9.4

Kundetilfredshed Gennemsnit i de sidste 12 måneder.

Simply fanatisk support 24/7

Hos Simply CRM er vi overbevist om, at det er en vindende formel at levere en avanceret produktion med fuld funktion – i tæt kombination med fanatisk support. Og en win-win-formel for at være ærlig, da vores grundig kundesupport til gengæld giver langvarige, loyale kundeforhold.Vi har indført support 24/7/365 – og du vil endda få dit første svar inden for få minutter.Bare fange os via chat. Eller send os en e-mail. Eller ring os. Eller kom ind. Vi er her for at hjælpe!

Hos Simply er mit job at hjælpe vores kunder og deres virksomheder med at få succes. Jeg nyder at være en del af denne proces, mens jeg arbejder sammen med et kvalificeret og forskelligt team.

Vi arbejder 24/7 for at sikre, at vores kunder har alt, hvad de har brug for og mere!

Alex
Customer Success Hero

Hos Simply CRM er vi forpligtet til målene for bæredygtig udvikling

Vi har alle magten til at skabe en bedre verden i 2030 ved at afslutte fattigdom, bekæmpe ulighed og tackle den presserende klimaændring.

  • Ingen fattigdom – Kvalitetsbeskæftigelse er en af ​​de mest effektive, varige måder til at reducere fattigdom. Vi afsætter en del af vores overskud til mikroinvesteringer i udviklingslande for at støtte deres udvikling af nye virksomheder og lokale beskæftigelsesmuligheder.
  • Ansvarlig forbrug og produktion – Vi følger bæredygtig forretningspraksis, der fokuserer på at styre naturressourcer som at bruge vedvarende energikilder, vi reducerer aktivt affaldsproduktion og skaber bæredygtig livsstilsbevidsthed som at bruge offentlig transport til møder.
  • Ligestilling mellem kønnene – Vi er en arbejdsplads med lige muligheder. Vi er dybt interesserede i muligheder og retfærdighed, ikke kun for kvinder, men for alle.
  • Anstændigt arbejde og økonomisk vækst – Vores virksomhed gennemfører effektive foranstaltninger til at levere anstændigt arbejde, produktiv beskæftigelse, en positiv, inkluderende og sikker arbejdskultur samt støtte til SMV’er, der gør det samme.
  • Prisbillig og ren energi – Adgang for alle til overkommelig, pålidelig, vedvarende og ren energi er afgørende for bæredygtig udvikling. På Simply bruger vi kun 100% vedvarende energikilder.
  • Partnerskab til målene – Simply CRM understøtter alle virksomheder, der følger SDG-mål. Vi incitamenter både SMV’er til at tage del af SDG-målene ved at tilbyde rabat til vores tjenester.

👋 Fantastiske kolleger til at hjælpe vores fantastiske kunder

Hos Simply CRM har vi samlet et team i verdensklasse med fantastiske kolleger for at udvikle og styre vores produkt og støtte vores lige så fantastiske kunder. Vi er en arbejdsplads med lige muligheder og fremmer en sikker, inkluderende og sjov arbejdskultur. Vi er også stolte over, at vores kolleger repræsenterer mere end 12 forskellige nationaliteter.

Kim

Direktør

Jacob

CTO

Thor

Kundesucces manager

Alex

Kundesucces manager

Lars

Kundesucces manager

Camilla

Kundesucces manager

Ugo

Service Delivery Manager

Alexandra

Service Delivery Manager

Natalia

Marketing Manager

Marie

Marketing Manager

Maria

Localization Manager

Ardi

Projektledelse

Nick

Project Manager

Yuliya

Projektledelse

Aleksandr

Projektledelse

Dusan

Suport Author

Vikas

SoMe Manager

Adnan

Designer

Fedor

Frontend Developer

Konstantin

Frontend Developer

Andrei

DevOps

Eugene

DevOps

Albert

Udviklingsleder

Aleksandr

Udvikler

Syam

Udviklingsleder

Mustafha

Udviklingsleder

Indrit

Udvikler

Elios

Udvikler

Alexander

Udvikler

Sergey

Udvikler

Maks

Udvikler

Kristina

Service Delivery Manager

Mileva

Accountant

Mico

Integration Manager

Martin

Mobile Developer

Start din Simply CRM gratis prøveperiode

Intet kreditkort nødvendigt. Udført på 15 sekunder!

  • * Intet krav om kreditkort, og du er igang på 15 sekunder!
  • Please enter a valid email

Understøttes over hele verden på 39 forskellige sprog

Hos Simply CRM er vi stolte af at støtte vores kunder i øjeblikket 39 lande, hver på deres lokale sprog – med yderligere tilføjelse. Kontakt os med dit spørgsmål, så vender vi snart tilbage til dig. Vi vil meget gerne tilbyde dig en dejlig kop noget – eller tage et online møde for at hjælpe dig!

Copenhagen, Denmark

Vesterbrogade 26, 1620 Copenhagen, Denmark

Berlin, Germany

Kurfurstendamm 56, 10707 Berlin, Germany

Madrid, Spain

Paseo Castellana 136, 28046 Madrid, Spain

Oslo, Norway

Nordic DC, Mail Box Etc 348, 0181 OSLO

Riga, Lativa

Nordic DC, Mail Box Etc 348, 0181 OSLO