Prisen er også simpel

Vores mission er, at gøre det lettere at drive forretning. Det gælder også prisen - så der er kun én: Den billigste, som inkluderer alle vores standardmoduler.

Alle moduler inkluderet

[geot_filter country=”” region=”south-america, north-america, asia, africa, oceania,antarctica” exclude_country=”” exclude_region=”europe”]25 $[/geot_filter][geot_filter country=”” region=”europe” exclude_country=”GB” exclude_region=”south-america, north-america, asia, africa, oceania,antarctica”]22 €[/geot_filter][geot_filter country=”GB” region=”” exclude_country=”” exclude_region=”south-america, north-america, asia, africa, oceania,antarctica”]19 £[/geot_filter]

pr. bruger /
måned

Inkluderer alle standard moduler og -funktioner - uden begrænsninger.

Spørgsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan prøve Simply gratis og uden binding. Du får adgang til din egen version af hele CRM-systemet med det samme, så du kan prøve, hvordan det virker. Du har adgang i 30 dage, og de data og processer, du opretter i systemet, kan let overføres til den betalte udgave af Simply.

Kan Simply bruges til andet end salg?

Ja, vi har fokus på mange forskellige brancher, og systemet kan tilpasses præcist til dine behov. Vi har flere virksomheder med salgsprocesser men også mange medlemsforeninger og kvotaopkrævende virksomheder.

Hvilke forpligtelser binder jeg mig til?

Der er ingen binding ved den 30-dages prøveperiode, og derfor kan du komme i gang uden opgivelse af kreditkort.

Kan Simply integreres med mine andre systemer?

Simply er et meget fleksibelt system, og dybest set, er der ikke noget system, det ikke kan integreres med – vi har eksempelvis standard integrering med Mailchimp og E-conomic.

Nogle integrationer kan dog være lidt besværlige og dyre. I disse tilfælde vil vi også meget gerne rådgive dig om alternative løsninger.

Kan I hjælpe mig med at komme i gang?

Vi tilbyder hjælp til alle nye Simply-kunder – det kan være en mulighed at behandle processer, skræddersy systemet til dine behov eller integrere det med et bogføringssystem.

Alle mine data ligger i et andet system, hvad gør jeg?

Vi hjælper med at importere data til systemet som del af 2 timers gratis assistance, som vi tilbyder alle nye kunder. I nogle tilfælde er der kun brug for, at vi viser dig, hvordan du selv kan gøre det. Andre gange er der brug for, at vi hjælper med at overføre data fra andre systemer eller dine gamle Excel-ark – det er noget, vi finder ud af sammen.

Er mine data sikre hos jer?

Dine data er utroligt vigtige for både dig og os, så derfor tager vores system mange forskellige backups og til forskellige steder i verden.